VOORWAARDEN

 

  

*Kosteloos afzeggen kan tot 1 week voor de beurs en na die tijd moet je de tafel gewoon betalen of zelf verder verhuren. Meestal is er een reservelijst dus als je niet kan, meld het dan meteen!

*Kleine maatjes worden heel slecht verkocht. Mijn advies is om te wachten met een kraam huren totdat je minimaal vanaf maatje 86 bij je hebt.

*Op de kraam ligt je tafelnummer dat je van mij gekregen hebt(zorg dus dat je je nummer weet als je komt) . Je kan het opzoeken op de plattegrond die op deze site staat. 

*Afmeting van de kraam is 2.00 x 1.10 mtr. (halve marktkraam) er zit een ijzeren rek naast de kraam (alleen het ijzerwerk, geen zeil)waar je je kleren aan kan hangen. Er staan een aantal kramen aan elkaar vast, dus niet iedereen heeft een plaats naast de kraam.  de tafels op de tribune hebben geen ijzerwerk.

*De kosten van de kraam zijn  € 17,50. 

*De betaling gaat als volgt:  als je aankomt kom je EERST BETALEN, bij de hoofdingang.  GEPAST GELD IN EEN ENVELOP met je kraamnummer erop. Vanaf half 10 kan je komen betalen, daarna kan je je kraam inrichten.

*Je mag alles wat met kids te maken heeft verkopen. Boeken,  autostoeltjes, schoenen, verkleedspullen, speelgoed, enz.enz.enz.

*Probeer rekening te houden met de tijd van het jaar bv. zomerkleding in de zomer en najaar/winterkleding als we de koude tijd ingaan.

* Mail of vertel het aan zo veel mogelijk mensen want hoe drukker het wordt, des te meer wordt er verkocht!! Deel en like het op facebook!! 

*Je mag niet eerder vertrekken. de beurs duurt maar 3 uurtjes, dus om 14:00 mag je gaan. 

 *Er is in Aarle-rixtel geen stoel bij je kraam dus die mag je zelf mee brengen.

*Neem je eigen rommel mee naar huis, er blijven soms dozen, etenswaren etc. achter, dat is niet de bedoeling!! kraamnummer graag laten liggen.

* Er is een bar aanwezig dus je kan koffie, thee of frisdrank kopen. Ze hebben er ook verschillende broodjes (koud en warm!). 

* Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij monique swinkels . liefst per mail:pmswinkels@online.nl , en anders op 0499-474491 of 06-47193152